Van OSB 10. Dönem Başkanı, VOSİAD Başkanı ve BOSAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Bozkurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerini bayramı coşkuyla ve huzur içinde geçirmeye davet etti.

Vanlı Öğrenci Kastamonu’daki 19 Mayıs Etkinliğinde Yöresel Lezzetleri Tanıttı
Vanlı Öğrenci Kastamonu’daki 19 Mayıs Etkinliğinde Yöresel Lezzetleri Tanıttı
İçeriği Görüntüle

Başkan Bozkurt, mesajında birlik ve paylaşma temasına dikkat çekti: “Bayram, dostluğu ve sevgiyi paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Ailenizle geçireceğiniz hayırlı bayramlar dileklerimizle…” ifadelerini kullandı.

Bozkurt, mesajını Kürtçe olarak da ileterek bölgedeki farklı kültürlere saygı ve birlik mesajı verdi: "Cejna Remazanê lı hemü Mısılmanan piroz be. Hêvidar ım, Cejna Remazana piroz ji bona azadi, aşıti u bextewerıya gelan u cıgır buna demokrasi, arami u asayış lı navçeyê, bıbe destpêkek" Şemsettin Bozkurt, mesajıyla hem Van halkına hayırlı bayram dileklerini iletirken, dayanışma ve toplumsal huzurun önemini de bir kez daha vurgulamış oldu.

Kaynak: HABER BÜLTENİ