Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 25 Kasım 2025 tarihli toplantısında, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Bursaspor Kulübü hakkında iki farklı ihlalden dolayı karar verdi.
Kararlar, 09.11.2025 tarihinde Güzide Gebze Spor Kulübü ile oynanan müsabakadaki ihlaller nedeniyle alındı:
-
Çirkin ve Kötü Tezahürat:
-
Taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT’nin 53/2. maddesi uyarınca İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına.
-
-
Merdiven Boşluklarının Boş Bırakılmaması:
-
Kulübün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle FDT’nin 49/3. maddesi uyarınca 153.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına.
-





