VEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre; Edremit ilçesinde Elmalık, Yeni, Erenkent ve Eski Cami mahallelerinde sabah 09.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Gürpınar ilçesinde ise Bağrıyanık, Sakalar ve Yukarıkaymaz mahalleleri, aynı saatlerde yapılacak bakım-onarım çalışmaları kapsamında enerjisiz kalacak.
Tuşba ilçesinde Ağzıkara, Çalımlı, Dibekli, Yatıksırt, Yukarı Güneyce, Ağartı, Alaköy, Ayanıs, Özyurt, Şemsibey, Topaktaş, Tevekli, Bardakçı, Çitören, Arısu, Dibekdüzü ve İskele mahallelerinde farklı saat aralıklarında elektrik kesintisi gerçekleştirilecek. İskele Mahallesi’nde kesinti 09.00-12.00 saatleri arasında olacak.
İpekyolu ilçesinde Selimbey, Halilağa, Hatuniye, Yalı ve Vali Mithat Bey mahallelerinde 08.00 ile 18.00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.
Muradiye ilçesinde Kandahar ve Şehit Mehmetbey mahalleleri,
Erciş ilçesinde Düvenci, Pınarlı ve Yetişen mahalleleri,
Çaldıran ilçesinde Kalkandelen, Kışla, Recep Tayyip Erdoğan, Sellik, Soğuksu ve Yavuz Selim mahalleleri aynı gün 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisinden etkilenecek.





