Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Vanspor–Iğdır Futbol Kulübü karşılaşmasını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamaya göre, mücadele 24 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda oynanacak.
Karşılaşmada Ozan Ergün orta hakem olarak görev yapacak. Ergün’ün yardımcılıklarını Kürşathan Akın ve Murathan Çomoğlu üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Birkan Altındaş olacak.
Kırmızı-siyahlı ekip Vanspor, sahasında ağırlayacağı Iğdır Futbol Kulübü karşısında ikinci devredeki ilk galibiyetini almak istiyor. Ligde geride kalan 21 haftada 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Vanspor, bu karşılaşmayı kazanarak puanını artırmayı ve ligdeki 8. galibiyetine ulaşmayı hedefliyor. Konuk ekip Iğdır Futbol Kulübü ise ligde oynadığı 21 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Vanspor 28 puanla 11. sırada, Iğdır FK ise 33 puanla 7. sırada yer alıyor.
MAÇ CANLI YAYINLANACAK
Vanspor–Iğdır Futbol Kulübü karşılaşması, 24 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da TRT Spor ve TRT Tabii ekranlarından canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.




